Markiser & persienner

Markiser och persienner – något de flesta svenska villaägare och inneboende är i stort behov av. När solen ligger på värms huset snabbt upp om man inte har t.ex en markis. Vi erbjuder ett flertal modeller av markiser som passar de flesta byggnader. Utöver detta har vi även persienner i en mängd olika färger samt möjlighet att beställa lamellgardiner för uterum och fönster.

Vi har de klassiska fönstermarkiserna för villan, stora terassmarkiser för uteplatsen men också persienner i flera olika färger. Här nedan får du en kort presentation av dessa – för mer information ring gärna och berätta om era behov.

OBS!!! Vi rekommenderar varmt att man är ute i god tid att beställa markiser. Under sommarperioden är det upp till 1.5-2 månaders leveranstid. Beställer man på våren är det mycket snabbare leveranstid och när sommaren kommer kan markisen redan vara klar att använda.

Alla markiser och persienner är tillverkade i svensk fabrik. Vi vågar påstå att våra dukar är snäppet bättre än lågprismarkisens då de är tjockare vilket ger bättre skydd mot sol och vatten. Söker du en lösning som skall hålla i många år framåt ring oss nu!

När du beställer markisen från Glas-Karlsson ingår montering (vid normal villa/byggnad) i priset.

Vi åker alltid ut till er och mäter och planerar arbetet – när vi tillsammans har kommit fram till den optimala lösningen får du en offert på arbetet.

Ring oss nu så hjälper vi dig hitta markisen som passar er!

070 – 2260647